Frisör i Halmstad

Frisör Hallarna

VIKTIGT!

Till alla våra kunder, vi vill att ni ska känna er trygga och säkra när ni kommer till oss. Detta gör vi för att minska smittspridningen..

• Vi har utökade städrutiner i salongen
• Endast frisörer och kunder med bokad tid vistas i salongen. Sällskap ombeds vänta utanför. (Detta gäller ej förälder till barn)
• Alla frisörer använder munskydd under hela arbetspasset. Vi ser även att vid bokning av ögonbryn/fransar så har du som kund också munskydd med dig.
• Handsprit finns tillgängligt på flera ställen i salongen.
• Våra verktyg och platser desinficeras efter varje kund.
• Vid betalstationen finns handsprit att använda innan man tex. slår sin kod på kortterminalen.
Det är även viktigt att du som kund använder munskydd när du besöker oss (alla fr 10 år) Har man inte med munskydd så tar vi en avgift på 10 kronor för ett munskydd.
Håll ut, håll avstånd. Vi klarar detta tillsammans!
IMG_7695

Vi är HYPE, din frisör i Halmstad

Vi är belägna på Hallarna. Salong Hype är din lokala frisörsalong i Halmstad, vi är ett gäng glada, stilmedvetna och kreativa frisörer som erbjuder dig avkoppling i en välkomnande miljö. Du som kund kan alltid känna dig trygg och säker i våra händer. Hos oss får du alltid bra rådgivning, service och bemötande.

Vi kan med stolthet säga att vi är bäst på det vi gör. Våra frisörer uppdateras ständigt inom de senaste i mode, trend och produktinformation.

Vi är medlemmar i svenska frisörföretagarna och våra frisörer innehar gesällbrev. Vår verksamhet bygger på att erbjuda den mest professionella och moderna hårvård till ett överkomligt pris. Att bättre än någon annan tillgodose marknadens behov.

I vår välsorterade shop finner Ni samtliga ledande märken inom hårvård så som, Wella, Sebastian, Kerastase, Maria Nila, American Crew m.m. Med öppettider 7 dagar i veckan erbjuder vi alltid drop in av klippningar i mån av tid.

Vi tar hand om Dig. Du hittar oss på Hallarna, välkommen!

BOKA TID SMIDIGT & ENKELT


Med öppettider 7 dagar i veckan, har vi möjlighet att anpassa tider efter kundens önskemål. Vi på Hype erbjuder dig att boka tid antingen via vår hemsida eller genom att ringa in till oss på salongen. Våra frisörer och stylister står redo för att hjälpa dig hitta rätt behandling eller produkt. Vi vill påminna om hur viktigt det är att komma i god tid till din behandling då behandlingstiden riskerar att kortas ned vid sen ankomst.

SÅ HÄR BOKAR DU TID HOS OSS


1. Klicka på länken BOKA TID
2. Logga in med användarnamn och ditt lösenord
3. Välj behandling
4. Välj tillgänglig frisör
5. Välj datum och gör en sökning efter lediga tider
6. Slutför bokningen genom att trycka på knappen ”Boka vald tid”.
Du får nu ett sms som bekräftar att din bokning är registrerad

Ej avbokad tid debiteras med 50%. Bokning och avbokning sker endast via telefon (ej telesvar)
För Bokningar av färg hänvisar vi till butiken.

RING OSS:

Telefon: 035 -188280

BESÖKSADRESS:

Salong Hype Hallarna,
Halmstad Prästvägen 1
Box 9051, 302 60 Halmstad

ÖPPETTIDER:

Måndag – Fredag: 09.00-20.00
Lördag: 09.00-18.00
Söndag: 10.00-18.00
Avgiftsfri parkering

BOKA TID