Team Hype

Kunden i fokus

Med en kombination av kompetens och kreativitet strävar vi efter att tillfredsställa kundernas önskemål. Samtidigt erbjuda det mest professionella och trendiga inom hårvård. För oss frisörer på Hype har vi förutom grundutbildning och år av erfarenhet inom yrket en meritlista som innefattar diplom, samt deltagande i påbyggnadskurser inom färgning, uppsättning och extensions. Detta för att kunna erbjuda kunder det bästa och senaste inom hårmode hos oss på Hype.

IMG_7660-2

Vi är ett ledande frisörföretag med anor som sträcker sig över 2 decennier tillbaka. Tillsammans med våra fantastiska frisörer och kunnande skapar vi Hype. Vår verksamhet bygger på att erbjuda den mest professionella och moderna hårvården till överkomliga priser, samt ett brett produktsortiment från världsledande hårvårdsföretag.

KVALITET – Våra frisörer innehar sina gesällbrev och vi är även medlemmar i Svensk Frisörföretagarna.

SERVICE – Med öppetider 7 dagar i veckan erbjuder vi alltid drop-in av alla behandlingar och klippningar – i mån av tid.

KOMPTENS – Vi lägger mycket fokus på att vara bäst i det vi gör genom att tillsammans med våra samarbetspartners certifiera våra frisör med gedigen kunskap inom färg, extensions, styling m.m.

INDIVIDUALISM – Du bemöts, behandlas och klipps utifrån Dina unika förutsättningar. Vi på HYPE lägger stor vikt vid den personliga konsultationen.

NYTÄNKANDE – VI släpper loss och erbjuder tjänster och produkter som tar fram Dig på ett artistiskt sätt.

Frida

My

Saveta

Karolina

Moa 

Lisa  

Elias   

Louise 

(Trainee)

Linn

(Mammaledig)

Kim 

(Mammaledig)

Sara

Mediana